B&B: Anyuci finomságai

Otellós fehér csokoládés bonbon

Ez a bonbon szintén Erinacea, a Praliné Paradicsom blog írója, Szüret és bonbon játékára készült. Én az otellóhabosat neveztem rá, de csak azért mert 3 ból az ízlett a legjobban. Mind jó volt, le kell szögeznem. Ezt a bonbont beletettem fehér csoki burokba is de úgy nem volt jó, túl sok volt a fehér csoki és elnyomta az ízét. 
A bonbon készítésének a folyamata ugyanaz mint az otellóhabos -nál ezért nem írnám le csak a töltelék elkészítését. 
Otellós fehér csokoládés bonbon étcsoki burokban:
 Töltelék:
50 ml tejszín
50 gr fehér csokoládé
4 ek otelló szőlő lé
A tejszínt felmelegítem, majd bele tördelem a fehér csokit és elkeverem, hogy egynemű legyen. 1 fürt otelló szőlőt leszemezek, összetöröm villával, majd egy kicsit főzőm hogy több levet eresszen. Egy szűrőbe szedem és jól kinyomkodom. 
Az így kapott szőlőlevet, hozzáadom a krémhez és jól elkeverem, állni hagyom, hogy sűrűsödjön.
Majd a bonbonba töltöm.
Fehérben, a jobboldali:
 A legfelső sor:

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!