B&B: Anyuci finomságai

Csokoládékrémes, diós grillázsos bonbon

Ezt a bonbont, még akkor készítettem el amikor a levendulás citromkrémes bonbont. Tudtam, hogy nem lesz hatalmas sikere a levendulásnak, kicsit kárpótolni akartam őket érte. Készítettem egy csokikrémet, és diós grillázst apróra vágtam és bele keveretem. Nagyon finom lett a végeredmény.
Csokoládékrémes, diós grillázsos bonbon:
Burok: 
100 gr tejcsokoládé
Töltelék:
50 ml tejszín
50 gr tejcsokoládé
diós grillázs apróra vágva
A csokoládét felolvasztom és temperálom. Kikenem vele a formát, majd a hűtőbe teszem. A tejszínt felmelegítem, majd hozzádarabolom a csokoládét, szépen elolvad benne, majd mikor kicsit megszilárdult hozzákeverem az aprított diós grillázst. 
A krémet beletöltöm a bonbonba, hagyva helyet a lezárásnak. Kicsit visszateszem a hűtőbe, majd az újra megolvasztott csokival lezárom őket. Majd kb 30 perc múlva kifordítom őket a formából és már lehet is enni 🙂

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Aaa, ez a gyengém…csokikrém-bonbon-grillázs hmmmm

  2. Vikvi says:

    Trollanyu, hát igen a bonbonozás az egyik új szenvedélyem 🙂

  3. Vikvi says:

    Gandi, tényleg fincsi, főleg hogy picit ropogós a töltelék 🙂

  4. trollanyu says:

    Hú, már te is ilyen szuper bonbonokkal jössz:) Nagyon jól hangzik, isteni lehet.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!