Ezt a bonbont, még akkor készítettem el amikor a levendulás citromkrémes bonbont. Tudtam, hogy nem lesz hatalmas sikere a levendulásnak, kicsit kárpótolni akartam őket érte. Készítettem egy csokikrémet, és diós grillázst apróra vágtam és bele keveretem. Nagyon finom lett a végeredmény.
Csokoládékrémes, diós grillázsos bonbon:
Burok:
100 gr tejcsokoládé
Töltelék:
50 ml tejszín
50 gr tejcsokoládé
diós grillázs apróra vágva
A csokoládét felolvasztom és temperálom. Kikenem vele a formát, majd a hűtőbe teszem. A tejszínt felmelegítem, majd hozzádarabolom a csokoládét, szépen elolvad benne, majd mikor kicsit megszilárdult hozzákeverem az aprított diós grillázst.
A krémet beletöltöm a bonbonba, hagyva helyet a lezárásnak. Kicsit visszateszem a hűtőbe, majd az újra megolvasztott csokival lezárom őket. Majd kb 30 perc múlva kifordítom őket a formából és már lehet is enni 🙂
Szuper trió az biztos :)))
Aaa, ez a gyengém…csokikrém-bonbon-grillázs hmmmm
Trollanyu, hát igen a bonbonozás az egyik új szenvedélyem 🙂
Gandi, tényleg fincsi, főleg hogy picit ropogós a töltelék 🙂
Hú, már te is ilyen szuper bonbonokkal jössz:) Nagyon jól hangzik, isteni lehet.
hÚÚÚ!!! Ez isteni finom lehet! :-)))