Csokoládékrémes, diós grillázsos bonbon

Ezt a bonbont, még akkor készítettem el amikor a levendulás citromkrémes bonbont. Tudtam, hogy nem lesz hatalmas sikere a levendulásnak, kicsit kárpótolni akartam őket érte. Készítettem egy csokikrémet, és diós grillázst apróra vágtam és bele keveretem. Nagyon finom lett a végeredmény.
Csokoládékrémes, diós grillázsos bonbon:
Burok: 
100 gr tejcsokoládé
Töltelék:
50 ml tejszín
50 gr tejcsokoládé
diós grillázs apróra vágva
A csokoládét felolvasztom és temperálom. Kikenem vele a formát, majd a hűtőbe teszem. A tejszínt felmelegítem, majd hozzádarabolom a csokoládét, szépen elolvad benne, majd mikor kicsit megszilárdult hozzákeverem az aprított diós grillázst. 
A krémet beletöltöm a bonbonba, hagyva helyet a lezárásnak. Kicsit visszateszem a hűtőbe, majd az újra megolvasztott csokival lezárom őket. Majd kb 30 perc múlva kifordítom őket a formából és már lehet is enni 🙂

Tovább a blogra »