B&B: Anyuci finomságai

Mángold saláta rántott nyúlcombbal

Egyik nagy kedvencem a mángold. Nagyon szeretem, tésztával, főzeléknek, vagy akár salátának. Elkezdtük levágni a nyuszikat és az első étel, amit, készítettem az a rántott nyúl volt. Ehhez egy finom salátát készítettem. Remélem sokan ismertek a mángoldot, és hogy a szárát, nem szoktátok kidobni, ugyanis nagyon finom. Olyan íze van, mint a spárgának. A következő bejegyzésben megmutatom milyen finom rántotta készíthető belőle.
A salátát, Martinelli játékára ajánlom, nagyon jó játék, aki teheti csatlakozzon. Hétről, hétre valami újat kell főzni, a kategóriák már adottak lehet rájuk készülni. 

 Mángold saláta rántott nyúlcombbal:
10 nyúl comb és nyúl gerinc vegyesen
A nyulat bepanírozom, (liszt, tojás, zsemlemorzsa) és olajban kisütöm.
Saláta:
Most ezersziget öntetet, használtam a salátához ezt készen vettem.
6-7 mángold szál – én a salátába a levelét, és a szárát is beleteszem, de csak a zsenge részét
3-4 paradicsom
1 paprika
4 újhagyma
Fél kígyóuborka
A mángoldot, összetépkedem, a zöldségeket kockára vágom. Összeforgatom és ki – ki az ízlése szerint, öntetet tesz a salátára fogyasztás előtt. Valamint kevés reszelt sajt is mehet a tetejére.
Nagyon finom friss saláta érdemes kipróbálni. A mángoldnak, nincsenek különleges igényei, nagyon jól ültethető, és ha locsoljuk, bizony szépen folyamatosan lesz mángoldunk, egész kora őszig.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Köszi! Érdemes kipróbálni, tényleg nagyon jó 🙂

  2. hankka says:

    Nagyon sokszor hallottam már róla, de még soha nem ettem mángoldot! Ki kellene próbálnom, guszta a salátád! 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!